Πώς Κατασκευάζονται οι Pampers Πάνες και τα Μωρομάντηλα;

Η διαφάνεια είναι σημαντική για εσάς και ακόμα πιο σημαντική για εμάς, γι’ αυτό εξασφαλίζουμε την ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής, μέσα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σε όλο τον κόσμο. Για να ανταποκριθούμε στην Υπόσχεση Ασφάλειας των Pampers, ακολουθούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, που εγκρίνονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς.

Επιλογή Υλικού

Στα Pampers, επιλέγουμε και αξιολογούμε προσεκτικά όλες τις πρώτες ύλες, για την ασφάλεια και την απόδοσή τους. Αξιολογούμε αυστηρά κάθε πρώτη ύλη τηρώντας όλους τους ισχύοντες τοπικούς και κρατικούς κανονισμούς, ώστε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ποιότητα και ασφάλεια.

Παραγωγή

Οι γραμμές παραγωγής μας είναι σχεδιασμένες να ελαχιστοποιούν οποιαδήποτε τυχαία μόλυνση. Για την ακρίβεια, πραγματοποιούνται έλεγχοι σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, με πάνω από 500 αισθητήρες να παρακολουθούν κάθε πάνα, για οποιαδήποτε πιθανή απόκλιση από τους ποιοτικούς στόχους. Τα προϊόντα Pampers παράγονται σε ένα σύστημα που προστατεύει από μολύνσεις κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Ανιχνευσιμότητα

Γνωρίζατε ότι στα Pampers μπορούμε να ανιχνεύουμε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας, από την αρχή ως το τέλος; Από τη στιγμή που ένα υλικό θα φτάσει στο εργοστάσιο μέχρι το σημείο όπου θα ενταχθεί στην πάνα και θα συσκευασθεί για διανομή, παρακολουθούμε όλα τα συστατικά μας. Για την ακρίβεια, οι πάνες και οι ενώσεις τους θα έχουν διανύσει πάνω από 800 μέτρα πριν βγουν από το εργοστάσιο!

Η προηγμένη διαδικασία ανιχνευσιμότητας που έχουμε, μας επιτρέπει επίσης να παρακολουθούμε την προέλευση των προϊόντων που βρίσκονται το ράφι, σε περίπτωση που χρειαστεί να εκτιμήσουμε προϊόντα στην αγορά. Αυτό το κάνουμε περιλαμβάνοντας έναν κωδικό παρτίδας σε κάθε συσκευασία και τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε σε ποιες εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν τα προϊόντα.

Συνεχόμενη Παρακολούθηση στην Αγορά

Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν τοπικά στοιχεία επικοινωνίας πάνω στη συσκευασία, τα οποία οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνήσουν με το προσωπικό ασφαλείας μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή ανησυχία. Αυτή η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μάς βοηθάει να καταλάβουμε αν τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές μας για ποιότητα και ικανοποίηση του καταναλωτή.

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να νιώθουν σίγουροι για κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής των Pampers. Για να μάθετε κι άλλα σχετικά με το πώς κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας, ανακαλύψτε περισσότερα στις Συχνές Ερωτήσεις.

Συμβουλή

Κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής της πάνας παρακολουθείται ώστε να εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στην Υπόσχεση Ασφάλειας των Pampers.

Ανακεφαλαιώνοντας

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής των Pampers παράγουν ασφαλή και υψηλής απόδοσης προϊόντα, σύμφωνα με τις υψηλότερες, διεθνώς αναγνωρισμένες προδιαγραφές ποιότητας.

Πώς Γράψαμε Αυτό Το Άρθρο Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο βασίζονται στις συμβουλές ειδικών που βρέθηκαν σε δημοσιευμένες έρευνες, σε αξιόπιστες ιατρικές και κυβερνητικές πηγές, καθώς και στους ειδικούς των Pampers για την ασφάλεια και τα προϊόντα. Κατά περίπτωση, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πηγών που χρησιμοποιούνται για αυτό το άρθρο παρακάτω. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να αντικαθιστά επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Πάντα να συμβουλεύεστε γιατρούς για πλήρη διάγνωση και θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies