Pampers Portfolio με την Υποστήριξη των Ειδικών

Αν έχετε διαβάσει για την Υπόσχεση Ασφάλειας των Pampers και την αυστηρή μας διαδικασία με τα 4 βήματα, τότε γνωρίζετε ότι για εμάς προτεραιότητα ήταν πάντα η ασφάλεια του μωρού και η υγεία της επιδερμίδας σε όλες μας τις πάνες και τα μωρομάντηλα. Οι ερευνητές μας συνεργάζονται με εσωτερικούς και εξωτερικούς ειδικούς, ώστε να συμπεριλάβουμε τις πιο πρόσφατες μεθοδολογίες ασφάλειας που χρησιμοποιούνται στον κόσμο.

Προϊόντα Ασφαλή για το Δέρμα, Αναγνωρισμένα Διεθνώς Από Αξιόπιστους Οργανισμούς

Η ασφάλεια είναι μια καθημερινή υπόσχεση από τα Pampers. Γι’ αυτό αξιολογούμε προσεκτικά την ασφάλεια όλων των υλικών μας, τις διαδικασίες της παραγωγής αλλά και τα τελικά προϊόντα, πριν βγουν στην αγορά με τις προδιαγραφές που αναζητούν οι γονείς για ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και εμπιστοσύνη. Αυτές οι αξιολογήσεις είναι απαραίτητο κομμάτι της διαδικασίας ανάπτυξης του προϊόντος και προσεγγίζουν πολύ αυστηρά την ποιότητα. Σκοπός είναι να διατηρήσουμε την ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος, από τον σχεδιασμό στην παραγωγή και μετά στην επιτήρηση αφού κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προϊόντων μας ανταποκρίνεται στον στόχο της Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ασφάλεια των Καταναλωτών (SCCS), του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Συνεργαζόμαστε επίσης με ανεξάρτητους τρίτους φορείς. Οι Pampers πάνες χωρίς άρωμα, τα μωρομάντηλα και τα εργοστάσια στην Ευρώπη ελέγχονται και πιστοποιούνται Standard 100 από την OEKO-TEX®, από ανεξάρτητους φορείς, που ελέγχουν για την παρουσία πάνω από 100 ανεπιθύμητων ουσιών. Η OEKO-TEX® όχι μόνο λαμβάνει υπόψη την τρέχουσα νομοθεσία αλλά κάνει ένα βήμα παραπέρα, ελέγχοντας για συγκεκριμένες ουσίες που δεν έχουν ακόμα ρυθμιστεί.

Και δεν σταματάμε εδώ. Εκτός από το να ελέγχουμε δερματολογικά τα προϊόντα μας, υπό την επίβλεψη ενός εξωτερικού δερματολόγου, τακτικά ή κατά περίπτωση, διαθέτουμε επιπλέον μια ανεξάρτητη αναγνώριση από την Skin Health Alliance (SHA). Η SHA παρέχει μια δερματολογική πιστοποίηση για την ασφάλεια της επιδερμίδας και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Pampers (πάνες και μωρομάντηλα). Τα προϊόντα Pampers (πάνες και μωρομάντηλα) που είναι εγκεκριμένα από την SHA, είναι ασφαλή όταν έρχονται σε επαφή με το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.

Pampers Κλινικά Δεδομένα και Έρευνα

Στα Pampers, είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε 290 άτομα σε τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό στην Ευρώπη και πάνω από 700 παγκοσμίως. Οι 290 στην Ευρώπη δουλεύουν για τα προϊόντα Pampers και για θέματα σχετικά με μωρά, όπως απόδοση προϊόντος, ασφάλεια, βρεφική επιδερμίδα και ύπνος. Διαθέτουμε πάνω από 100 δημοσιευμένες μελέτες, επιστημονικές και σχετικά με την ασφάλεια, όπως και παρουσιάσεις, από την εξερεύνηση της επιστήμης πίσω από την ανάπτυξη του μωρού έως τις κλινικές μελέτες που δείχνουν πώς τα προϊόντα Pampers είναι ανώτερα σε απόδοση, ποιότητα και ασφάλεια. Κάποιες από αυτές είναι οι παρακάτω:

Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2009, έδειξε ότι τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive ήταν απαλά με τη βρεφική επιδερμίδα και ακόμα πιο άνετα από το πανάκι και νερό, ενώ βοηθούσαν στη διατήρηση του pH της επιδερμίδας σε φυσικά, ήπια όξινα επίπεδα.

Δύο πρόσφατες παγκόσμιες μελέτες, μία το 2020 και μία το 2021, έδειξαν ότι χρησιμοποιώντας μία υπερ-απορροφητική πάνα Pampers® με μία δόση προστατευτικού balm και με μωρομάντηλο Pampers® που περιείχε λοσιόν με ρυθμιστικό pH, βοήθησε στην επαναφορά του φυσικού pH της επιδερμίδας και στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, μειώνοντας σημαντικά την ερυθρότητα στην περιοχή της πάνας.

Μία έρευνα του 2019, με πάνω από 1.700 μωρά σε 3 χώρες, παρέχει σημαντικές γνώσεις πάνω στη συχνότητα και ένταση της δερματίτιδας από πάνα, πάνω στην επίδραση της συμπεριφοράς του φροντιστή στη δερματίτιδα και πάνω στις προσεγγίσεις για τη μείωση της έντασής της και τη βελτίωση της υγείας των μωρών.

Το 2020 τα Pampers® δημοσίευσαν ένα ερευνητικό άρθρο που όχι μόνο παρέχει νέες, θεμελιώδεις πληροφορίες που χαρακτηρίζουν το μικροβίωμα στην περιοχή της πάνας, τόσο σε υγιή κατάσταση όσο και σε κατάσταση με δερματίτιδα από πάνα, αλλά βοηθάει επίσης να κατανοήσουμε καλύτερα την επίδραση της σποραδικής έκθεσης σε ούρα και κακάκια στο πλαίσιο της συμπεριφοράς του φροντιστή στη σχετική αφθονία του μικροβιώματος.

Τι Μας Λέει Αυτό Σχετικά με την Ασφάλεια και Απόδοση των Pampers;

Η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στα Pampers, ενώ δίνουμε μεγάλη προσοχή στην προστασία από διαρροές και στο να διατηρούμε το δέρμα στεγνό και υγιές. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυστηρή, επιστημονική έρευνα και μελέτες για την ασφάλεια και συνεργαζόμαστε διεθνώς με γιατρούς, νοσηλεύτριες και εξωτερικούς ειδικούς σε κορυφαία ιδρύματα. Με τις πάνες και τα μωρομάντηλα Pampers, οι γονείς μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την άνεση του μωρού και την υγεία της επιδερμίδας του.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας όπως και για τη δέσμευσή μας στις οικογένειές σας.

Ανακεφαλαιώνοντας

Τα Pampers συνεργάζονται με επαγγελματίες υγείας και άλλους ειδικούς ώστε να αναπτύσσουν αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα για το μωρό σας. Τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και οι ερευνητές μας διεξάγουν κλινικές μελέτες για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητά τους.

Πώς Γράψαμε Αυτό Το Άρθρο Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο βασίζονται στις συμβουλές ειδικών που βρέθηκαν σε δημοσιευμένες έρευνες, σε αξιόπιστες ιατρικές και κυβερνητικές πηγές, καθώς και στους ειδικούς των Pampers για την ασφάλεια και τα προϊόντα. Κατά περίπτωση, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πηγών που χρησιμοποιούνται για αυτό το άρθρο παρακάτω. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να αντικαθιστά επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Πάντα να συμβουλεύεστε γιατρούς για πλήρη διάγνωση και θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies